Наші колеги отримали відзнаки Хмельницької обласної ради до Дня Незалежності України

Урочисте зібрання до Дня Незалежності України відбулося у Хмельницькій обласній раді. Представників різних сфер діяльності, від імені депутатського корпусу та апарату ради, вітала голова обласної ради Віолета ЛАБАЗЮК.

«Щоденно наш український народ демонструє незламність духу, дає гідну відсіч агресору. Кожен на своєму місці: щоденною роботою, на фронті чи в тилу, допомогою у галузі медицини, волонтерською діяльністю, успіхами та нагородами у навчанні, спорті та культурі формує потужну та незалежну українську державу», – зазначила Віолета Олександрівна,«Дякую вам і вашим колективам за щоденну, самовіддану працю. Разом до перемоги! Слава Україні!»

Грамоту Хмельницької обласної ради «За належну організацію роботи, багаторічну сумлінну працю, вагомий особистий внесок у виконання завдань, пов’язаних із реалізацією державної політики в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, активну громадянську позицію» з відзнакою «День Незалежності України 2022» отримали і наші співробітники – Валентина ВЛАДИКА, сестра медична приймально-консультативного відділення та Наталія ФЛІС, молодша медична сестра з догляду за хворими відділення інвазивної кардіології та інтервенційної радіології.

Щиро вітаємо колег!

Разом до перемоги!