Андрій КЛАНЦА взяв участь у конгресі Європейської асоціації кардіо-торакальної хірургії (EACTS)

7-12 жовтня у м.Лісабон (Португалія) відбувся щорічний, 38-й конгрес Європейської асоціації кардіо-торакальної хірургії (European Association for Cardio-Thoracic Surgery (EACTS)) – найбільша світова подія для фахівців, що займаються хірургічним лікуванням патологій серця та органів грудної клітки.

 Хмельниччину та Україну на цій події представляв головний кардіохірург, голова групи експертів зі спеціальності «Кардіологія. Хірургія серця та магістральних судин»  Департаменту охорони здоров’я Хмельницької обласної військової адміністрації, директор КНП «ХОССЦ», д.н. Андрій КЛАНЦА.

Захід, який збирає тисячі делегатів з усього світу, дає можливість дізнатися про останні новинки кардіо-торакальної хірургії, дослідити передові технології та методи оперування, долучитись до інтерактивного практичного навчання, оцінити вплив нових рекомендацій на сучасну клінічну практику, щоб і надалі впроваджувати новітні діагностичні і лікувальні методики та європейські стандарти надання високоспеціалізованої медичної допомоги пацієнтам КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр».